8080 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Päämiehen kotisivun lokalisointi

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 2.8.2014 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8080 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarkoitus on ottaa englanninkielinen sivu ja suomentaa se paikalliseen käyttöön. Joitakin otsikoita pitää poistaa koska kaikkia tuotteita ei tuontiohjelmassa ole, esim "Music" tai "Support". Joidenkin merkitys on erilainen, esim päämiehellä "distibutors", maahantuojalla "jälleenmyyjät". Sivuja on muutenkin tarkoitus pitää yksinkertaisena, eli kaikkia takanaolevia linkkejä ei ole tarkoitus ottaa käyttöön. Sivustoa voi yksinkertaistaa melko radikaalistikin, kunhan "landing page" säilyy samanlaisena ja alisivustojen tyyli on sama.

Tuotteiden listauksen osalta tuotekuvat riittävät. Joitakin referenssejä pitää tuotesivulle saada, eli muiden lehtien arvostelut.

Kuten huomaat lähtösivusta, nettikauppaa ei ole eikä tule. Sivu pitää olla suht helppo päivittää itse muuttuvien tietojen osalta - esim hinnasto liitteenä, jälleenmyyjien tiedot.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?