8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut, suunnittelu ja kuvat

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 19.5.2014 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Otan yhteyttä yksityishenkilönä. Minulla on projekti suunnitteluvaiheessa. Tarkoitukseni on viedä suomalaista teknologiaosaamista (IT-ICT) ulkomaille. Toimintaa on tarkoitus laajentaa muille aloille myöhemmin.

Kotisivujen on oltava englanniksi. Olen kerännyt grafiikkaa, kuvia ja tekstiä sivuja varten. Tarkoitukseni on antaa Suomesta mahdollisimman hyvä kuva, sillä kohdemaassa Suomea ei tunneta. Toivon voivani tehdä yhteistyötä sivut tekevän asiantuntijan kanssa, jotta työstä tulee erinomainen. Haluan asiantuntijan olevan luova, intohimoinen kehittäjä ja joustava. Tarvitsen muutaman sivun, joista projektin tarkoitus ja palvelut sekä Suomen teknologiamenestys käyvät ilmi ja maailma huipulla..

Teemme tiimini kanssa factfindingmatkan kohdemaahan kesäkuussa ja syksyllä virallisen matkan Suomen valtion edustajien kanssa. Kun projekti käynnistyy, sivujen parantaminen ja laajentaminen antaa lisää työtä asiantuntijalle. Jatkan mieluiten hyväksi tuntemani asiantuntijan kanssa. Otan yhteyttä kohdemaan viranomaisiin, joten sivujen valmistelemisella on kiire.

Asun Espoossa ja tapaisin asiantuntijan mielelläni henkilökohtaisesti. Kotisivuni on enemmän kuin tekniikkaa. Puhun mieluummin kuin kirjoitan. Minulle voi soittaa klo 22 asti.

Ps. Yritystä ei ole rekisteröity Suomessa vaan se on tarkoitus rekisteröidä ulkomailla.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?