8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Urheiluautokerholle kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 25.4.2014 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Juhlavuoden kunniaksi urheiluautokerhon kotisivut on tarkoitus uudistaa.

Sivut on tehty Googlen valmiille sivupohjalle pienin muokkauksin. Uudistuksen tarkoituksena on nykyaikaistaa sivun ulkoasu ja käyttöliittymä, sekä parantaa sivujen hallintaa ja päivittämistä. Sivun jatkuva sisältöpäivitys tulee olla mahdollista tehdä itse ilman ulkopuolista apua. Sivujen tärkeimmät käyttötarkoitukset ovat kerhon tekeminen tunnetuksi ja kerhon tapahtumista tiedottaminen.

Nykyisten sivujen tärkeimmät osiot ja alasivut ovat:
- Etusivu
- Tapahtumakalenteri
- Tapahtumat
- Kuvagalleria
- Kerhon jäsenten autogalleria
- Kerhon historia
- Urheiluautolista
- Kerhotuotteet
- Jäsenlehti
- Yhteistyökumppanit
- Kerhon yhteystiedot
- Linkkilista

Lisäksi nykyisillä sivuilla on täytettävä jäsenhakemuslomake. Lomakkeella annetut tiedot päivittyvät Jäsenhakemus Excel-tiedostoon, jota jäsenvastaava ylläpitää.

Jäsenrekisteriä ja muita kerhon tiedostomateriaaleja ylläpidetään Googlen Drivessa. Kerhon hallituksella on käytössään kerhotunnuksella varustetut sähköpostiosoitteet Google Groupsin kautta. Näitä tunnuksia ja sähköpostiosoitteita on jaettu myös muille jäsenille. Kerholla oli käytössään myös käyttäjätunnuksella suojatut kerhosivut, mutta ne suljettiin huonon päivitettävyyden ja materiaalin puutteen vuoksi. Näiden sivujen kautta jäsenillä oli käytetttävissä myös jäsentietojen päivityslomake. Toiveena olisi saada tällainen salattu kerhosivu ja jäsentietojen päivitysmahdollisuus myös nykyisille sivuille.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?