8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsitään taittajaa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 18.4.2024 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Suunnittelu ja multimedia

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8122 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme osaavaa taittajaa tieteelliselle julkaisulle, jonka sivumäärä on noin 150-200 sivua. Valmiit taittopohjat ovat olemassa. Työ sijoittuisi kesä-heinäkuulle. Hyvin sujuneen yhteistyön jälkeen sama projekti olisi tarjolla myös tulevina vuosina. Julkaisussa tulee olemaan kolme tieteellistä artikkelia ja noin 15 lyhyempää kirjoitusta.

Työ etenee siten, että taiton jälkeen kirjoittajille lähetetään taittovedokset tarkastettaviksi (taittajan ei tarvitse huolehtia tästä, julkaisun toimikunta huolehtii sähköpostiliikenteen). Taittajan pitäisi sitten vielä tehdä pyydetyt korjaukset (tekstien sisällöt eivät muutu enää siinä vaiheessa kuin mahdollisten typojen ym. pienten virheiden korjaamisen osalta) asetteluiden osalta, jos niissä on korjattavaa.

Kerro viestissäsi taittokokemuksestasi (voit myös esim. linkata aiemmin taittamasi työn) ja mahdollisista toiveistasi aikataulun suhteen. Kerro myös, olisitko mahdollisesti kiinnostunut samasta hommasta myös seuraavina vuosina!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?