7744 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsimme Huippuluokan Freelanceri-videokuvaajaa!

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 20.11.2023 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7744 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Oletko intohimoinen videoiden taitaja, joka kykenee tuottamaan laadukkaita ja vaikuttavia asiakaskokemusvideoita nopeasti ja taitavasti eri puolilla pääkaupunkiseutua?

Etsimme ammattitaitoista videoproduktion asiantuntijaa liittymään freelance-tiimiimme pääkaupunkiseudulla.

Tarvitsemme sinut tuottamaan visuaalisesti vakuuttavia asiakaskokemusvideoita, jotka kertovat tarinoita ja herättävät tunteita.

Mitä meitä motivoi?

Laatu: Arvostamme visuaalista tarkkuutta ja asiakaskokemusvideoiden laadukkuutta. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme visuaalisesti vaikuttavia ja ammattimaisesti tuotettuja videoita.

Nopeus: Toimimme kiireellisesti ja odotamme samaa myös sinulta. Voit olla varma, että projektit etenevät vauhdilla.

Innovaatio: Käytämme uusimpia tekniikoita ja työkaluja tehdäksemme videoista entistä vaikuttavampia ja tunteita herättäviä.

Monipuolisuus: Tarjoamme erilaisia projekteja ja mahdollisuuden kokeilla uusia ideoita ja tekniikoita videoproduktiossa.

Mitä odotamme sinulta?

Videotaitoa: Sinulla tulee olla vahva taito videoiden tuottamisessa ja editoinnissa, ja kyky luoda visuaalisesti vaikuttavaa sisältöä.

Digitaalista osaamista: Olet mukava työskentelemään digitaalisten videotyökalujen, kuten kameratekniikoiden ja editointiohjelmistojen, parissa.

Nopeaa reagointikykyä: Pystyt käsittelemään useita projekteja samanaikaisesti ja tuottamaan laadukkaita asiakaskokemusvideoita tiukoilla aikatauluilla.

Itsenäisyyttä: Olet itsenäinen työntekijä, joka pystyy luomaan visuaalisesti vaikuttavia videoita ilman jatkuvaa valvontaa.

Miksi meihin kannattaa liittyä?

Monipuoliset projektit: Pääset työskentelemään eri asiakaskokemuksen parissa ja laajentamaan osaamistasi videoproduktion saralla.

Joustava aikataulu: Freelancerina voit hallita omaa aikatauluasi ja työskennellä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Innovaatio ja teknologia: Pääset käyttämään uusimpia videoproduktion tekniikoita ja oppimaan uusia taitoja.

Kilpailukykyinen korvaus: Tarjoamme kilpailukykyisen korvauksen laadukkaasta työstäsi ja projektien onnistuneesta toteutuksesta.

Jos olet valmis tarttumaan haasteisiin, tuottamaan korkealaatuisia asiakaskokemusvideoita ja hyödyntämään uusinta teknologiaa videoproduktion saralla, ota meihin yhteyttä ja lähetä CV:si sekä näytteitä aiemmasta työstäsi osoitteeseen (sähköpostiosoite lisätiedoissa). Kerro meille, miksi juuri sinut tulisi valita asiakaskokemusvideoiden videotuottajaksemme pääkaupunkiseudulla. Liity joukkoomme ja auta meitä luomaan visuaalisesti vaikuttavaa sisältöä asiakkaillemme!

Yhdessä luomme visuaalista taikuutta!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?