7744 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Videokuvaaja Turku

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 1.10.2023 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7744 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Etsimme freelancer-videokuvaajaa, joka voi hoitaa puolestamme videokuvaukset Turun keskustassa asiakkaallamme. Kuvausmateriaalin toimitat meille ja editoimme niistä haluamamme videot asiakkaamme someen. Videoista tehdään 1-3 minuutin mittaisia asiantuntijavideoita someen ja verkkosivustolle.

Kuvauslokaatio on asiakkaamme toimitiloissa tai hyvällä kelillä sen välittömässä läheisyydessä. Vastaat siis kuvauksen onnistumisesta sekä videomateriaalin laadusta. Sinulla tulee olla omat välineet kuvaamiseen: vähintään hd-tason järjestelmäkamera, tarvittava lisävalaistus ja mikrofonit.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen (email lisätiedoissa) ja kerro hakemuksessasi perustietojen lisäksi mahdolliset referenssit, kuvauskalusto ja palvelusi tuntihinta.

Työt aloitetaan jo lokakuun aikana sopivan tekijän löydyttyä. Videoiden lukumäärää ei tiedetä vielä tässä kohtaa, mutta mahdollisuus on, että videoita tehdään yhdestä kolmeen kuukausittain.

Kiitos jo etukäteen hakemuksestasi!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?