8094 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsitään osa-aikaista sisällöntuottajaa (2h/vk)

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 26.6.2023 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8094 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Haemme sitoutunutta osa-aikaista sisällöntuottajaa! Asiakkaiden kanaviamme ovat Facebook, Instagram ja TikTok, joten odotamme sinulta taitoa luoda houkuttelevaa ja kiinnostavaa tekstisisältöä näille alustoille.

Tämä on loistava mahdollisuus päästä mukaan dynaamiseen ja kasvavaan tiimiin. Tarjoamme mahdollisuuden osoittaa luovaa potentiaaliasi ja kehittyä sisällöntuottajan roolissa. Tulevaisuudessa on myös mahdollisuus saada lisää tunteja ja kasvattaa vastuuta, esimerkiksi mainosten kanssa työskentelyn parissa!

Etsimme henkilöä, jolla on erinomainen suomen kielen taito, luovuutta ja kykyä tuottaa sisältöä eri kanaville. Odotamme kiinnostusta tuloksista ja vaikutusarvosta. Analysointi ja lukujen tulkitseminen on ehdotonta, sillä analytiikan seuraaminen on tärkeä osa työtäsi. Sinulla tulee olla hyvä käsitys sosiaalisen median trendeistä ja kyky tuottaa sisältöä, joka houkuttelee ja sitouttaa yleisön. Aiempi kokemus teksti sisällöntuottajan tehtävistä on plussaa!

Jos olet innostunut sosiaalisen median maailmasta, rakastat luovaa kirjoittamista ja haluat olla osa kasvavaa tiimiämme, lähetä lyhyt esittely itsestäsi mahdollisimman pian. Liitäthän myös mukaan näytteitä aiemmista sisällöntuotannoistasi.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?