8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wordpress-kotisivujen Facelift + Logo

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 12.3.2014 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Wordpress-peruspohjalla tehty blogityyppinen, vauva- ja lapsiaiheinen sivusto kaipaa ulkoasun selkeyttämistä ja kaunistamista. Samalla sivustolle tulisi tehdä joitain muita pikkumuutoksia, jotta sivustolla kävijöiden on esimerkiksi helppo jakaa kirjoituksia sosiaalisen median kautta jne.

Sivustot ovat olleet tähän saakka Wordpressin palvelimella, mutta ne tulisi siirtää toiselle palvelimelle, jotta muun muassa erilaisia Wordpress plugineja voidaan hyödyntää. Sivuston valikoille tulisi ideoida looginen toiminnallisuus ja sivustolle olisi hyvä varata selkeät mainospaikat.

Sivusto on enimmäkseen informatiivinen, mutta sieltä olisi hyvä pystyä tilaamaan myös joitakin ilmaisia pdf-muodossa olevia opuksia sähköpostiinsa. Sivustolla on siis oltava erikseen blogi-osuus sekä muita "staattisia sivuja", jotka käsittelevät vauva- ja lapsiperheisiin liittyviä asioita.

Samalla sivusto tarvitsisi myös logon. Värimaailman koko sivuston suhteen olisi hyvä olla melko simppeli ja yksinkertainen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?