8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Asiakaskoordinaattori 3D-visualisointiyritykseen haussa (virtuaalinen ja joustava työ)

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.2.2022 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8172 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei siellä!

Haluaisitko tulla töihin nopeasti kasvavaan 3D renderöintitoimistoon? :)

Yrityksemme auttaa pieniä, keskisuuria ja suuria rakennusyrityksiä myymään kiinteistökohteitaan nopeammin. Olemme erikoistuneet tuottamaan upeita 3D-visualisaatioita sisä- ja ulkotiloihin.

Haemme nyt energistä, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä suomen ja englannin kielen osaavaa henkilöä (venäjän kieli plussaa), jolla tulee olemaan keskeinen ja tärkeä rooli yrityksemme tämän vuoden kasvusuunnitelmissa.

Tässä tehtävässä työskentelet asiakkaiden ja artistien välisenä viestinviejänä. Koordinoit 3D-visualisointiprojekteja alusta loppuun. Päätehtäväsi on varmistaa, että uudet kuvaprojektit käynnistyvät nopeasti ja ajallaan ja että ne toteutetaan laadukkaasti alusta loppuun.

Tehtäväsi on varmistaa, että asiakas toimittaa lähtömateriaalit rivakasti, ja sitten viestiä aineistot tiimin kuvittajille, ja auttaa heitä ymmärtämään asiakkaan vaatimuksia. Apuna voit käyttää havainnekuvien piirtämistä, muistilistoja, google translatoria jne. Kun 3D-visualisoinnit valmistuvat, tehtäväsi on toimittaa versiot asiakkaille tarkastettavaksi ja kommenteille. Kommenttien nopea kääntäminen ja visualisoijalle toimittaminen englanniksi on keskeisessä osassa työssä onnistumisessa. Tehtäväsi on myös kirjata ja dokumentoida meneillään olevien projektien etenemistä niin että iltavuorossa oleva henkilö ymmärtää mitä projekteissa on tapahtunut.

Tärkeää on, että viestit kulkevat nopeasti ja et muodostu prosessissa pullonkaulaksi. Yrityksemme keskeinen lupaus asiakkaille on todella nopeat toimitukset. Tämä edellyttää sinulta reagointivalmiutta ja kykyä pitäytyä sovituissa toimintatavoissa.

Hienoa työssä on se, että saat itse päättää missä teet työsi. Eli voit halutessasi tehdä työn vaikka Balilta tai Thaimaasta käsin. Meitä kiinnostaa vain se että työ tulee tehtyä laadukkaasti.

Maksamme korvausta tästä työstä n. 1000-2000 EUR/kk (alv 0 laskutus) riippuen uusien aloituksien määrästä. Tämä laskutus mahdollistuu arviolta 4-6 tunnin päivittäisellä työajalla. Oletamme, että voit työskennellä freelancerina eli oman yrityksesi kautta.

Työ sisältää myös palkitsemisjärjestelmän. Jos teet työsi nopeasti ja säästät asiakkaan aikaa (vastausaika sähköposteihin, vastausaika artistien lähettämiin kysymyksiin, projektien läpivientiaika jne. jne.) ja jos onnistut ilahduttamaan asiakkaamme, maksamme sinulle jopa 1000 EUR lisäpalkkion kuukaudessa. Tämä bonus on mahdollista saada neljä kertaa vuodessa.

Kuulostaako tämä sellaiselta, mistä voisit olla kiinnostunut? :)

Voit vapaasti laittaa meille viestiä, niin jutellaan lisää.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?