8090 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut puusepälle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.2.2014 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8090 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olen puuseppä ja ollut alalla 20 vuotta joista yrittäjänä 15 ja työskentelen ainakin toistaiseksi verstaallani yksin. Teen erilaisin alan tilaustöitä tai pieniä sarjoja. Etsin jatkuvasti ideoita joista voisi saada "oman tuotteen". Lisäksi teen erilaisia remonttihommia, esim huoneistoremontteja tai vaikkapa terasseja omakotitaloihin.

Kotisivut on toki ollut olemassa jo kauan mutta ovat muutoksen tarpeessa.
Sivujen tärkein tehtävä olisi toimia näyteikkunana vanhoille ja uusille asiakkaille. Niiden avulla yritys löytyy ja palveluihin voi tutustua. Siellä voi pitää myös esillä valmiita tuotteita (ei kuitenkaan verkkokauppa).

Sisällöllisesti pidän tärkeänä että sivut toimivat hyvin ja ovat helpot käyttää. Päivitystä esim kuvien suhteen haluan tehdä itse. Puusepäntyöt ja remontit omille paikoilleen.

Tyylillisesti haluan rauhalliset ja selkeät sivut. Huumoria ja hauskuutta saa olla kunhan ei mene överiksi. Edustan kestäviä arvoja ja kestäviä ovat myös tekemäni kalusteet. Ne toimivat ns perintökaluina, ei tarvitse kestämättömyyden takia heittää pois.

Olen avoimin mielin myös uuden logon suhteen, ideoita kuunnellaan ja katsellaan.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?