5893 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Frescode

Frescode

Y-tunnus: 2143889-6

Kotisivu: www.verkkosovellukset.com


Mies, 1987, naimisissa, senioritason web-kehittäjä, Yii speacialisti. Olen usein ulkomailla, Ecuadorissa. Hinta laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen, etätyö ja ulkomailla asuminen mahdollistaa hinnan pudotuksen, mutta laatu on kuitenkin korkea johtuen yli kymmenen vuoden kokemuksesta ja isoista ohjelmistoprojekteista joita olen tehnyt muiden suomalaisten ammattiohjelmoijien kanssa eriohjelmistotaloissa ja joskus yksin.Usein teen kaikki projektit yksin, mutta suuremmissa projekteissa voidaan keskustella lisätyövoiman käyttöön otosta, joka korkeintaan pudottaa hintaa laadusta tinkimättä.


KOULUTUS
Ylioppilastutkinto, opintoja tietojenkäsittelytieteestä Helsingin yliopistossa.

REFERENSSIT
Olen saanut työnantajilta ja asiakkailtani lähes poikkeusetta positiivista palautetta ja erityisesti olen saanut kiitosta rehellisyydestä ja luotettavuudesta. Olen tehnyt etätyötä mm. Ecuadorista suomalaiseen ohjelmistotaloon Neonellaan, joista sain erinomaisen palautteen.
Lisäksi olen toiminut sovelluskehittäjänä mm. Strålfors Oy:llä ja Movenote Oy:llä. Itsenäisenä yrittäjänä olen tehnyt projekteja vuodesta 2008. Aloitin ohjelmoinnin 11 vuotiaana.

KIELITAITO
Suomi, englanti ja espania, sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisu.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.