4885 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Reetta Virtanen

Reetta Virtanen

Olen media-alan moniosaaja! Suunnittelen yrityksellesi tuottavan somestrategian sekä rakennan ja päivitän nettisivusi ajantasalle.

sosiaalinen media valokuvaus digimarkkinointi sisällöntuotanto wordpress graafinen suunnittelu Office365 Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe Premiere

Y-tunnus:

Kotisivu:


Yhdessä yrityksesi kanssa suunnittelemme juuri sinun tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti somestrategian sekä tuotan laadukasta sisältöä kaikkiin yrityksesi sosiaalisen median kanaviin. Hyvän somestrategian avulla voidaan kohdentaa markkinointia eri kanavissa ja luoda sisältöä eri alustoille niiden ominaisuuksien ja mahdollisuuksien mukaisesti. Ammattimaisella otteella kasvatan yrityksesi tunnettuutta visuaalisesti rikkaalla sisällöllä ja autan yrityksesi somekanavia pysymään ajantasalla tässä päivässä.

Moniosaajan rakennan yrityksellesi toimivat nettisivut tai päivitän jo olemassa olevat sivusi ajantasalle, mitä ikinä tarvitsetkaan. Nettisivut ovat yrityksesi käyntikortti ja niiden toimiva rakenne niin visuaalisesti kuin käytettävyyden osalta on kaiken A ja O!

Valokuvaajana vahvuuteni on henkilö- ja tuotekuvauksessa. Laadukkaat ja persoonalliset henkilökuvat, tuotekuvat tai fiiliskuvat kertovat yrityksesi tarinaa luotettavalla ja helposti lähestyttävällä tavalla.

Kerro minulle tarpeesi ja suunnitellaan yhdessä tuottavaa tulevaisuutta!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.