5907 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tanja Soulas

Tanja Soulas

Sanoissa on voimaa ja niiden vahvuus kirjoittajassa. Ei ole yhdentekevää, miten viestit.

Markkinointi Markkinointiviestintä Sisällöntuotanto Kaikki kirjoitustyöt Uutiset Yritystarinat Artikkelit Lehdistötiedotteet Kotisivujen tekstit Suomi-Englanti-Suomi

Y-tunnus: 2197002-2

Kotisivu: https://www.linkedin.com/in/tanja-soulas/


Kynää voisi verrata Harry Potterin taikasauvaan, joka loihtii uskomattomia tulkintoja. Vaikka oma kynäni ei Tylypahkasta olekaan kotoisin, on sen tuottama teksti persoonallista ja erottuvaa.

Olen loistava tarinankertoja sekä verbaaliakrobaatti, joka korjaa sekä elävöittää tylsän kliseiset taikka sisällöllisesti puuduttavat tekstit lukijaystävällisiksi. Halusitpa sitten soittaa sanoillasi heviä taikka sinfoniaa, on kapellimestari valmiina.

PowerPoint on toinen rakkauslajini. Hyvin tuotettu presentaatio saa yleisön liekkeihin ja myy sisältönsä. Mikäli tämä asia on retuperällä se kannattaa korjauttaa nyt ensi tilassa. Häikäise yleisösi, älä karkota!

Parhaiten olen mielestäni onnistunut tilanteissa, joissa en ole ymmärtänyt tuottamani tekstin sisältöä juuri ollenkaan, mutta pystynyt referoimaan sekä kääntämään maailmanlaajuisia uutisia ja artikkeleita englannista suomeksi 3D-tulostuksen edistysaskeleista mm. avaruus- ja sotateollisuudessa, lääketieteessä ja muilla teollisuuden aloilla.

Teen myös Suomi-Englanti-Suomi käännöstehtäviä.

Esimerkkeinä: sisällöntuotannon työtehtävät, uutiset, haastattelut, yritystarinat, artikkelit, lehdistötiedotteet, kotisivujen tekstit, tuotekuvaukset, rekryilmoitukset, some-päivitykset, kaikenlaiset tarinat ja kertomukset, runot.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.