8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tanja Soulas

Tanja Soulas

Sanoissa on voimaa ja niiden vahvuus kirjoittajassa. Ei ole yhdentekevää, miten viestit.

Markkinointi Sisällöntuotanto Viestintä Ideointi Tuotekuvaukset Uutiset Yritystarinat

Y-tunnus:

Kotisivu: https://www.linkedin.com/in/tanja-soulas/


Viestinnän monet keinot määrittelevät, minkälaisen viestin yrityksesi muille antaa. Sanoilla on iso merkitys ja niiden vaikutus vieläkin suurempi.

Autan mielelläni yritystäsi, kun haluat erottua, kertoa selkokielistä ja kiinnostavaa tekstiä ilman kielioppi- ja muitakaan virheitä. Kun haluat saada lukijan pysähtymään ja lukemaan koko viestisi alusta loppuun. Lisäksi oikoluen, stilisoin ja editoin jo valmiit tekstit.

Minulla on paljon kokemusta myös uusien ideoiden tuottamisesta markkinoinnissa, joita on varastossa melkoinen määrä vielä käyttämättä.

Kotisivujen (mm. WordPress) ja verkkokaupan (monia kokeiltu, käytetty ja testattu) päivitykset sekä niiden kaikki sisällöt.

Some-päivitykset Face, Insta, Twitter, LinkedIn.

Mikäli haluat kokeilla jotain uutta ja tuoretta tapaa toimia viestinnällisesti taikka muilla keinoin, niin olen valmiina viemään yritystäsi uuteen suuntaan.


Esim. sisällöntuotannon työtehtävät, uutiset, sähköpostikirjeet, haastattelut, yritystarinat, artikkelit, lehdistötiedotteet, kotisivujen tekstit, tuotekuvaukset, rekryilmoitukset, some-päivitykset, kaikenlaiset tarinat ja kertomukset, runot.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.