4885 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Veera Hautamäki

Hei! Olen Veera, tuleva markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen. Teen sivutoimisesti digitaalista viestintää ja markkinointia.

Sisällöntuotto (suomi ja englanti) Valokuvaus ja tuotekuvaus WordPress-pohjaiset internetsivut Hakukoneoptimoinnin perusteet Sosiaalinen media Maksettu digi-mainonta Sisältömarkkinointi Storytelling ja brändi-identiteetti

Y-tunnus:

Kotisivu:


Toimin tällä hetkellä kevytyrittäjänä opintojeni ohella. Tarkoituksenani on perustaa digiviestintään painottuva yritys, joka perustuu yrityksen tarinan läpivientiin. Pureudun palveluissani tarinankerronnan ja eheän brändikuvan luomiseen, mikä heijastuu koko sisällöntuoton läpi. Mielestäni vahva tarina luo kilpailuetua ja lisää tarttumapintaa.

Opiskeltujen kurssien ja omien elämäntapaharrastusteni kautta minulla on laajasti kokemusta digitaalisista julkaisualustoista ja visuaalisista tekijöistä. Olen tuottanut kuva- sekä tekstisisältöä pitkään oman blogin ja muutamien kampanjoiden kautta. Viime työkokemukseni tuli käyttöliittymän visuaalisesta suunnittelusta. Tällä hetkellä rakennan uutta sivustoa, joka julkaistaan kevään aikana.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.