8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Rauhala Korporaatio

Rauhala Korporaatio

Digitaalisen markkinoinnin osaaja. Tarjoan palvelut kohtuu hinnalla, koska haen nyt lisää kokemusta ja haluan kehittää osaamistani.

Verkkosivut Google Adwords SEO SEM Google Analytics Growth Hacking

Y-tunnus:

Kotisivu:


Ensimmäiset kotisivut olen koodannut jo 90-luvulla kesäkurssilla HTML kielellä. 2008 perustimme verkkokaupan, jonka rakensin itse palveluntarjoajan alustalle ja samalla perehdyin Facebook ja Google mainontaan. 2015 päätin kouluttaa itseäni lisää ja tavoitteena on valmistua 2018 digitaalisen markkinoinnin osaajaksi Turun Ammattikorkeakoulusta. Opiskelen vakityöni ohella.

Tavoitteenani täällä on kehittää verkkosivu osaamistani ja hyödyntää oppimiani asioita. Pystyn rakentamaan kotisivuja, jotka toimivat kaikilla laitteilla ja sivut ovat hakukoeoptimoituja. Nykyiseen työnkuvaani kuuluu myös AdWords mainonta ja seuraan verkkosivujemme liikennettä google Analyticsin avulla. Facebookissa mainostan myös ja pystyn konsultoimaan Groth Hacking markkinoinnissa sekä suunnittelemaan yrityksen digitaalisen markkinoinnin.

Tarjoan osaamistani sivutoimisena freelancerina. Minulla ei ole ison mainostoimiston/ohjelmistotalon resursseja, mutta ei myöskään heidän hinnastoaan. Omaan pitkän kokemuksen myynnistä ja ymmärrän verkkosivujen tehokkuuden, eli miten rakennetaan aidosti tuottavat sivut.

Työlläni on aina tyytyväisyystakuu!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.