5912 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Lämpimämpi Design Oy

Lämpimämpi Design Oy

Olemme koko Suomen alueella toimiva, uuden ajan koulutusta, valmennusta, konsultointia ja yritysjohdon sparrausta tarjoava asiantuntijayritys.

Koulutus Konsultointi Johdon valmennus

Y-tunnus: 2377222-2

Kotisivu: www.lampimampidesign.com


Lämpimämpi Design Oy on koko Suomen alueella toimiva, uuden ajan koulutusta, valmennusta, konsultointia ja yritysjohdon sparrausta tarjoava asiantuntijayritys.

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia palveluja liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämiseen sekä ICTinvestointien tehokkaaseen ja tuottavaan hyödyntämiseen.

Saat ratkaisuja ja työvälineitä ajankäytön tehostamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja tuottavuuden nostamiseen. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat rajattomat.

Toimimme yhteistyössä alan parhaimpien toimijoiden ja IT-alan jälleenmyyjien kanssa. Verkostossamme on eri aihealueiden kumppaneita. Pystymme selvittämään asiakkaan haasteet kokonaisvaltaisesti valitsemalla aina parhaan ratkaisun.

Palvelumme:

Lämpimämpi Designin asiantuntijat voivat toimia järjestelmä-, tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntijoina sekä palvelupäällikköinä. Lisäksi voimme työskennellä ulkoistettuina IT- ja projektipäällikköinä asiakasyrityksissä. Saat kauttamme myös viestintäpalveluja ulkoistettuna helpottamaan kausikiireitä tai projekteja.

Koulutuspalvelut:

Lämpimämpi Design on myös kumppaninne henkilöstön ammattitaidon kehittämisessä ja yrityksenne kilpailukyvyn varmistamisessa. Autamme yritystäsi pysymään ajan tasalla.

Tarjoamme koulutuksia loppukäyttäjille, asiantuntijoille, johdolle, henkilöstölle ja lisäksi räätälöimme kurssimme myös asiakaskohtaisesti. Kaikki kouluttajamme ovat huippuasiantuntijoita.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.