4885 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Freelancerina toimivat sisällöntuottaja palvelukseenne!

Freelancerina toimivat sisällöntuottaja palvelukseenne!

Aiheuttavatko sisällöntuotanto, verkkosivut, käännökset (fi-en-fi), tiedotteet, markkinointimateriaalit jne. liikaa pään vaivaa?

markkinointi viestintä käännöstyöt kirjoitus tiedotus mediasuhteet PR Wordpress some sisällöntuotanto

Y-tunnus:

Kotisivu:


Olen viestinnän, markkinoinnin, sisällöntuotannon sekä PR:n ammattilainen, joka omaa vahvan kansainvälisen taustan niin opiskelujeni, työkokemukseni sekä liikkuvan luonteeni vuoksi. Sydän sykkii voimakkaasti somea sekä digiä. Väittävät, että olen aikaansaava tapaus, joka omaa loistavat jonglööraustaidot eli pallot ovat hallussa, vaikka niitä olisi hanskassa useampi saman aikaisesti. - Joudun allekirjoittamaan väitteen. Persoonana olen tarkka, aikaansaava sekä luotettava - ja tarvittaessa hyvinkin nopea.

Olen toiminut mm. viestintäpäällikkönä, markkinointiassistenttina, käännöskoordinaattorina, myyjänä, viestintäkoordinaattorina, ja kyseiset tittelit antanevat oman kuvansa ammattitaidostani. Viestintä-, markkinointi- ja sisällöntuotantohommien lisäksi teen käännöksiä sekä copywritingia fi-en-fi-kielipareilla, ja jos alkuperäisteksti ei ole kovin teknistä tai muuten haastavaa, saatan taipua jopa de-fi- ja sv-fi-kielipareihin. Vahvuuksiini kuuluu ehdottomasti sisällöntuotanto erilaisiin tarkoituksiin (tiedotteet, verkkosivut, artikkelit, markkinointimateriaalit jne.) ja lisäksi sometus on minulla erittäin hyvin hanskassa. Minulta taipuu myös WordPress ja myös muut sisällönhallintajärjestelmät.

Nyt hakusessa freelancerin hommat, joita on mahdollista tehdä aika pitkälti lokaatiosta riippumatta. Kuten alussa mainitsin, omaan kovin liikkuvan luonteen ja tästä syystä minut voi löytää kaikkialta tunturin ja rannan väliltä - mutta aina nettiyhteyden päästä. Otathan siis yhteyksiä, jos kaipaat ammattilaista projektiisi! Olen kiinnostunut niin lyhytaikaisista kuin pidemmistä projekteista, joten olkaahan rohkeasti yhteyksissä!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.