5893 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

CostMan

CostMan

Olen viestintätekniikan diplomi-insinööri, jolla on myös luova puolensa. Minulla on laaja työkokemus viestinnästä ja visuaalisesta suunnittelusta.

sähköinen viestintä perinteinen viestintä kustannusten hallinta sosiaalinen media graafinen suunnittelu suunnittelu

Y-tunnus: 2626999-9

Kotisivu: http://www.costman.fi


Olen digitaalisen viestintätekniikan diplomi-insinööri, jolla on työkokemusta sekä julkisen hallinnon että yksityisen yritysmaailman tehtävistä. Olen työskennellyt perinteisen ja sähköisen viestinnän parissa, tehnyt graafista ja visuaalista suunnittelua sekä internetsivujen suunnittelua.

CostMan tarjoaa visuaalisen suunnittelun ja sivujen toteutuksen lisäksi asiantuntijapalvelua keskittyen tehokkaan monikanavaisen viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Yritys tarjoaa myös yksinkertaista asiantuntijapalvelua, jossa asiakkaan saama hyöty on varma. Kilpailutan kaikki halutut ulkoiset palvelut toimialoittain ja hoidan myös palveluntarjoajien vaihtamisen asiakkaan puolesta. Jos säästöä ei synny, tai palveluita ei haluta siirtää, en veloita mitään. Lähtökohtana on toimia paikallisesti ja etsiä laadukkaita palveluita mahdollisimman kustannustehokkaasti. Toiminta-alueenani on Etelä-Karjala ja Kymenlaakso.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.