8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Web-Services Kaarle Järvinen

Web-Services Kaarle Järvinen

Moi, olen Kaarle Järvinen. Suunnittelen ja toteutan kauniita, responsiivisia ja nopeita nettisivuja edullisimmilla ratkaisuilla.

web-suunnittelu web-kehitys ohjelmointi hakukoneoptimointi JavaScript TypeScript NextJs React SQL julkaisujärjestelmät

Y-tunnus: 3447988-1

Kotisivu: www.webservices-kaarlej.com


Hei,

Olen Kaarle Järvinen ja toimin freelance web-kehittäjänä. Kahden vuoden kokemuksella web-kehityksen parissa minulta löytyy asiantuntijan tiedot ja taidot. Suunnittelen ja kehitän kauniita, tehokkaita ja responsiivisia nettisivuja kaiken kokoisille tekijöille. Ja mikä parasta, ylläpitokulut ovat edullisimpia.

Miten saavutan nuo yllä mainitut kunnianhimoiset tavoitteet? Käytän teknologioita, jotka ovat tehokkaita, ilmaisia ja alan suosituimpia teknologioita. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Näillä teknologioilla voin luoda nopeita, tehokkaita ja responsiivisia nettisivuja sisällönhallintajärjestelmillä nopeasti ja samalla ylläpitokustannukset vuodessa ovat todennäköisesti vain verkkotunnuksen verran eli n. 10-50€/v.

Miksi valita minut?

Räätälöidyt ratkaisut: Käytän aikaa ymmärtääkseni tarpeenne ja rakentaakseni mukautetun ratkaisun, joka resonoi yrityksenne kanssa samalla pitäen kustannukset alhaalla.
Modernit teknologiat: Käytän alan uusimpia ja suosituimpia teknologioita, jotka tuottavat tehokkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja.
Hakukoneoptimointi: Käytän hakukoneoptimoituja ratkaisuja ja teknologioita, jotka parantavat yrityksesi hakukonetuloksia.
Edulliset julkaisujärjestelmät: Ratkaisuni ottavat käyttöön julkaisujärjestelmiä, jotka ovat helppo käyttää ja mikä parasta, ne ovat ilmaisia.

Mitä teknologioita käytän?

React: JavaScript-kirjasto, joka on suunniteltu interaktiivisten käyttöliittymien rakentamiseen. Se on suosituin kirjasto verkkosivustojen ja web-sovellusten rakentamiseen.
NextJs: Viitekehys, joka käyttää Reactia staattisten ja dynaamisten verkkosivustojen sekä web-sovellusten rakentamiseen, ottaen huomioon suorituskyvyn ja hakukoneoptimoinnin.
Tailwind CSS: CSS-viitekehys nopeaan räätälöityjen tyylien rakentamiseen. Suosituin ja tehokkain tapa tyylitellä moderneja verkkosivustoja.
Sanity.io: Headless CMS, eli "päätön" sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla sinä omistajana voit muokata verkkosivuston sisältöä.

Miksi en suosi WordPressiä?

WordPress sivusto halvimmillaan maksaa n. 50€/v, mutta realistisesti useimmilla se maksaa n. 100-500€/v riippuen teemoista ja ominaisuuksita mitä haluaa. Lisäksi WordPress vaatii jatkuvasti tietoturvapäivityksiä ja halvoilla ratkaisuilla sivustot tuppaavat olemaan hitaita. Minun ratkaisuillani sivut ovat nopeat ja ylläpitokustannukset ovat 50€/v tai jos haluat itse hallinnoida nettisivustoa, niin 0€/v + verkkotunnuksen vuokra.

Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä, niin voin kertoa miten minun ratkaisuni ovat paras valinta sinulle.

Kaarle Järvinen
Web-Services Kaarle Järvinen
https://www.webservices-kaarlej.com/
0443533339
kaarle.jarvinen@gmail.com


Referenssikuvat

  • Yritykseni nettisivut

    Yritykseni nettisivut

    Nettisivut on luotu yksinkertaisella tyylillä. Sivut ovat tehokkaita ja hakukoneoptimoituja. Lisäksi sivuilla on sisällönhallintajärjestelmä, jolla voin lisätä sivustolle sisältöä täysin ilmaiseksi.Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.