7157 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Laine Palvelut

Laine Palvelut

Olen 25-vuotias insinöörin alku. Luovuudella ei ole rajoja ja koen olevani se joka uskaltaa haastaa noita rajoja ja oppia sen kautta uutta.

Kuvan muokkas Videon luonti Some/muiden mainosten suunnittelu

Y-tunnus: 3224463-2

Kotisivu:


Olen naimisissa oleva 25-vuotias insinöörin alku. Asun Turussa ja palaan ehdottomasti takaisin harrastukseni taekwondon pariin, jossa minulla on musta vyö, kunhan toivun akilesjänne leikkauksestani.

Olen ollut mukana perustamassa ja vielä viemässä eteenpäin muutamia yrityksiä kuten SpikeSuomi nimistä yritystä sekä Turun alueella toimivaa Ilmastmainoksen pyörämainonta firmaa.
Olen näissä molemmissa yrityksissä saanut vastuuta somen ja markkinoinnin puolella. Olen luonut mainoksia, kontenttia ja somehuomiota ja saanut myyntiä aikaiseksi mainosteni avulla muun muassa instagramissa.
Olen itse opetellut ja harrastanut kuvan muokkaamista lightroomin ja photoshopin avulla ja koen olevani kuvan käsittelyssä erittäin hyvä.
Pidän erityisesti mainosten suunnittelusta ja luomisesta asiakkaan toiveiden mukaisesti ja pääsinkin osoittamaan taitojani fillarimainonta firmassa täällä Turussa.

Kysy lisää tekemistäni töistä sähköpostissani:
rupert.laine@gmail.com
tai numerostani: 0449864114

Lähetän kuvia ja videoita mielelläni.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.