8284 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

eAgents

eAgents

WordPress sivustot ja lisäosat, grafiikka

Y-tunnus: 3157525-3

Kotisivu: www.eagents.net


eAgents konsepti perustuu valmisteemoihin. Miksi valitsisin valmisteeman? Miksen? -> Valmisteemalla voi rakentaa todellakin siistit, modernit ja toimivat sivut edullisesti.

Valmisteemoista on paljon kirjoitusta miten ne eivät ole ehkä tarpeeksi persoonalliset, niiden ulkonäköön ei voi vaikuttaa yhtä paljon kuin räätälöityihin sivustoihin, yms asioita. Oma mielipiteeni on se että mikä olet pieni tai keskisuuri yritys, on valmisteema nimenomaan se kaikkein järkevin tapa saada hienot, modernit ja toimivat sivut edullisesti.

Miksi? Pienellä yrityksellä ei ensinnäkään ole varaa maksaa tuhansia euroja sivuista ja maksaa myös niiden jatkuvasta päivittämisestä ja kehittämisestä satoja euroja kuukausittain toimittajalleen. Toisekseen "räätälöinti" sana kolahtaa itselleni aina negatiivisesti, koska se tarkoittaa väistämättä sitä että kenelläkään muulla ei ole samanlaista "teemaa" käytössään, eli ei ole mitään vertauskuvaa, foorumia, mistä voisi kysellä siihen liittyviä asioita, vaan olet oikeasti naimisissa toimittajan kanssa.

Olen jo parikymmentä vuotta ollut ERP toiminnanohjausjärjestelmien kanssa tekemisissä (ja olen edelleenkin päivätyössäni) ja siellä tilanne on täysin sama, mikäli käytät räätälöityä ohjelmistoa, tulee se hetki kun olet todellakin päätösten edessä kun tulee isompi kehitystarve vs vaihtaa "valmisohjelmistoon" joka täyttää kaikki tämän päivän kriteerit. Maksullisissa teemoissakin on mahdollisuus päivittää niitä, ja niistä maksetaankin usein pientä vuosimaksua. eAgents konseptissa käytetään lähtökohtaisesti ilmaisteemoja mutta mahdollisuus on tottakai myös maksullisten teemojen käyttöön, niiden kustannus ei ole niin suuri etteikö niitä voisi pienikin yritys käyttää.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.