6608 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Copywriter & Sisällöntuottaja jatkuvaan toimeksiantoon

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 20.8.2021 | Budjetti: 5000 - 10000 € | Avainsanat: Kirjoitus ja käännöstyöt

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 6608 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme työkaverikseen COPYWRITERIA & SISÄLLÖNTUOTTAJAA!

Meillä pääset sisällöntuottajana tekemään monipuolisia markkinoinnin tehtäviä ja saat kädenjälkesi näkyviin verkkosivuilla, somekanavissa, blogeissa ja artikkeleissa.

Jos haluat erottua eduksesi muiden hakijoiden joukosta, niin omaat kokemusta jo copywriter töistä ja sisältö SEO :sta.

Olet toiminut soveltuvissa tehtävissä jo muutaman vuoden ajan. Sinulla on monipuolista käytännön kokemusta monikanavaisesta markkinoinnista sekä erityisesti omat kokemusta talousasioista nimittäin nyt on haku päällä työkaverille joka tietää taloustuotteiden vertailuista B2C markkinoilla, keskeiset aiheet ovat: Lainavertailu, Säästäminen, Luottokortit, Sijoittaminen.

Sinulla on hyvä ymmärrys Googlen analytiikasta, mainostyökaluista ja hakusanamainonnasta. Hallitset WordPressin. Kirjalliset ja suulliset viestintätaidot ovat erinomaisella tasolla.
Pääset kirjoittamaan, editoimaan ja oikolukemaan esimerkiksi mainostekstejä, blogeja, artikkeleita ja sosiaalisen median julkaisuja.

Voit olla freelancer tai mainostoimisto pääasia on että kokemusta ja vahvaa näyttöä sekä tuloksellinen sisällöntuotanto on Sinulle tuttua!

Kartoitamme sopivimmat hakijat yhdellä testi artikkelilla jonka aiheena on:
Lainavertailu. Sanoja: 750 - 1500.

Jätä hakemuksesi, artikkeli sekä palkkatoive!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?