8166 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Sisällöntuottaja uudelle vertailusivustolle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 25.1.2023 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kirjoitus ja käännöstyöt

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8166 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme innokkaita ja luovia henkilöitä liittymään tiimiimme eräänlaisena sisällöntuottajana vertailusivustollamme. Tehtävänäsi olisi tuottaa laadukkaita ja mielenkiintoisia artikkeleita ja sisältöä erilaisista tuotteista ja palveluista sekä päivittää sivuston sisältöä ajankohtaisilla tiedoilla.

Vertailusivustomme keskittyy tarjoamaan käyttäjillemme tietoa eri tuotteista ja palveluista, jotta he voivat tehdä informoidut valinnat parhaan valinnan tekemiseen. Tämä tarkoittaa, että tehtävänäsi olisi tutkia erilaisia tuotteita ja palveluita, kerätä tietoa niistä sekä kirjoittaa niistä selkeästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Etsimämme henkilöt ovat kiinnostuneita erityisesti taloudesta ja mahdollisuuksista vaikuttaa kuluttajan mahdollisuuksiin tehdä järkeviä säästöjä. Odotamme heillä hyvää kirjoitustaitoa sekä kykyä kirjoittaa mielenkiintoisesti ja informatiivisesti. Lisäksi arvostamme kokemusta verkko- ja sosiaalisen median sisällöntuotannosta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta ja täytät edellä mainitut kriteerit, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille ja kerro miksi olisit erinomainen valinta tiimiimme, jos omaat portfolion tehdyistä töistä niin katsotaan eduksi. Odotamme innolla saadessamme lisätietoja sinusta!

Työskentely olisi etänä itsenäisesti.

Palkkaus: neuvoteltavissa, odotamme sinun laskuttavan työstäsi tuntiveloitteisesti

Työ alkaa: mahdollisimman pian

Työtä olisi tarjolla useiden satojen sivujen verran näin alkuun.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?