8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

B2B kylmän sähköpostikirjeen sisällöntuotto suomen kielellä

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 22.9.2020 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kirjoitus ja käännöstyöt

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Kotimainen yrityksemme joka on erikoistunut logistiikkaan on aloittamassa pientä markkinointiprojektia/kampanjaa, jossa testataan, että toimiiko kylmät sähköpostiviestit kumpanuushankinnassa.Tavoitteena on tietysti löytää uusia yhteistyökumppaneita, edes yksi uusi kumppanuus olisi jo riittävä tulos.

Olemme siis etsimässä uusia yhteistyökumppaneita, ja haluaisimme ajaa alihankintana isoimpien yritysten ajoja.

Meillä on 160 yrityksen sähköpostiosoiteet joiden kanssa yhteiskumppanuus meitä kiinnostaa, ja haluamme lähestyä heitä sähköpostitse tarjoamalla edullista yhteistyökumppanuutta, eli alihankinta-ajoja.

Tarkoituksena olisi keksiä ja kirjoitaa "tarjous josta on vaikeaa kieltäytyä". Olemme aloittavana yrityksenä avoimia ja valmiina melkein kaikkeen, joten tarjouksen sisältö voi olla mitä vain, vain mielikuvitus on rajana.

Ehkä alussa voisi olla yksi lähestymissähköposti, joka sisältää sen tarjouksen, ja sitten yksi follow-up sähköposti? Sinä varmasti tiedät sen paremmin, niin voisit tarjota vaikka meille jotain ratkaisua.

Kiitos ja toivottavasti päästään työskentelemään yhdessä!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?