7170 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Copywriter (Laskeutumissivut ja sähköpostiviestit)

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 15.2.2023 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kirjoitus ja käännöstyöt

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7170 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Moro! Teemme asiakkaillemme sähköpostimarkkinointia ja myyviä laskeutumissivuja. Yritystoimintamme kasvaa ja meillä on tarve ulkoistaa myyvä kirjoittaminen. Tällä hetkellä kaikki asiakkaamme ovat suomenkielisiä.

Asiakastapaamisemme nauhoitetaan, ja tutustumalla asiakkaiden antamaan materiaaliin (tuote- ja palvelukuvaukset), sinun tulisi muodostaa avullamme myyvä sisältö laskeutumissivulle sekä sähköpostiviesteihin.

Työ vaatii luovuutta ja rohkeutta ehdottaa lähestymiskulmia palveluiden ja tuotteiden myymiseen. Taito nähdä tuote tai palvelu loppuasiakkaan silmin on tärkeässä roolissa. Työssä on myös hyvä ymmärtää kohderyhmän tietoisuustaso. Toimenkuvaan kuuluu palveluiden ja tuotteiden tuotekuvauksien uudelleenkirjoittaminen niin, että loppuasiakas ymmärtää mitä hän palvelusta/tuotteesta saa (arvo) vs “Me teemme/myymme etc.”.

Esimerkkiprojekteja:
Liiketoiminnan edistämisen konsultti
Netin kautta toimiva ajanvarausjärjestelmä yrityksille
Yritysrahoitukseen keskittynyt konsulttitoimisto
Ohjelmointipalveluja tarjoava yritys

Kommunikointi kanssamme tapahtuu Slack-viestintäpalvelulla sekä Google Meet -videopuheluina.

Meille sopiva palkkaus on projektikohtaista, yksi projekti sisältää aina laskeutumissivun ja 3-4 sähköpostiviestiä, joissa jokaisessa eri lähestymiskulma. Uusia projekteja sinulle tulisi tällä hetkellä n. 1 per viikko. Yhden projektin tulisi olla valmis n. 1 viikon sisään.

Haluaisimme mielellämme kuulla millaisissa projekteissa ja missä roolissa olet ollut mukana. Aikaisemmat työnäytteet myyvän tekstin kirjoittamisesta iso plussa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?