7170 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Apua yrityksen kotisivuprojektiin

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.9.2021 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7170 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Olemme suomalainen yritys, joka on erikoistunut polyuretaani- ja kumiteollisuuden käyttämiin raaka-aineisiin ja laitteisiin. Aloitimme nettisivujen uudistamisporjektin elokuussa 2020 ensiksi nettisivuja rakentavan yrityksen kanssa, jonka jälkeen vaihdoimme freelanceriin. Meidän freelanceri ilmoitti, ettei hänellä ole enää opiskeluidensa vuoksi aikaa meille, joten etsimme korvaajaa hänelle.

Etsimme teknisesti taitavaa Wordpress-asiantuntijaa, joka osaa rakentaa uusia sivuja ja auttaa meitä ylläpitämään jo olemassa olevaa nettisivuamme. Projekti on jo loppusuoralla, mutta tarvitsemme vielä tukea saattamaan se loppuun. Tavoitteenamme olisi vielä kehittää etusivuamme. Tarvitsisimme kipeästi apua nyt syyskuun aikana.

Tulevaisuudessa meillä on suunnitelmissa myös verkkokaupan perustaminen, joten jos sinulta löytyy osaamista siltäkin puolelta, olisimme kiinnostuneita kuulemaan.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?