6078 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Perustetulle yritykselle logo

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 28.7.2021 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 6078 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Moro. Perustin yrityksen joka tekee varastojen kunnossapitotöitä teollisuudelle, erityisesti Meyer Turun telakalle. Pestään painepesurilla työkoneita, tehdään merkintöjä varastoihin, infokylttejä, tiemerkintöjä mm. Lisäksi toimitetaan pikaviestisovelluksia ja -laitteita viestintään. Eli insinööreille suunnattu logo pitäisi saada.
Logon tyyliksi ajattelin itse, että (ensimmäinen osa nimestä) olla isolla ja (loppuosa) siinä vieressä kahdella rivillä. Lisäksi voisi laittaa alarivin "warehouse maintenance"
Lisäksi siinä voisi olla suorakulmainen kolmio, jossa kaikkien kulmien kärjestä on ikäänkuin leikattu pieni pala pois. Kyseessä on paljon telakkateollisuudessa käytetty hitsaustuki jonka alan ihminen tunnistaa kyllä.
Väriksi ajattelin että voisi olla liukuvärjäys oikein kirkkaan vihreästä teollisen siniseen, esim. siihen mitä Meyer Turku käyttää. Vihreys tulee siitä että (ensimmäinen osa nimestä) tarkoittaa "green touch".
Logo tulee kotisivulle, valkoisen pakettiauton kylkeen ja käyntikortteihin, näin aluksi.
Logolla on helvetinmoinen kiire, tietenkin. kaverin kanssa sitä yritettiin toteuttaa, mutta aikataulut menee niin ristiin, ettei siitä tule yhtään mitään.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?