6078 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivulla näkyvyyttä ja toimeksiantoja pienyrittäjälle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 21.7.2021 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 6078 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Täysin alkutekijöissään oleva pienyritys etsii osaajaa laatimaan verkkosivun, jonka avulla asiakkaat löytävät palvelun, voivat halutessaan täyttää yhteydenottopyynnön ja saada myös yrittäjään yhteyttä. Sisällön on ehdottomasti oltava skaalautuva mobiililaitteisiin sopivaksi.

Palvelumuotona on kissojen hoitaminen kun omistajat ovat matkoilla tai muuten estyneet. Hoitaminen tapahtuu käymällä asiakkaan kotona päivitäin kerran tai kahdesti leikkimässä ja hoivaamassa, ruokkimassa ja siivoamassa hiekkalaatikot sekä mahdolliset muut kissan sotkut.

Samalla asunnon tilanne tarkastetaan ja valoja sammuttelemalla yms luodaan vaikutelmaa asutusta talosta. Omistajille on tarkoitus päivittäin raportoida lemmikin vointi valokuvin ja mahdolliset poikkeavat havainnot kiinteistössä

Sivustolla tulisi siis olla palvelun kuvaus, hinnasto ja yhteydenottolomake. Myös yhteystiedot ja mahdollisuus somelinkkeihin ja -kommentteihin.

Olen jo varannut firmalle oman verkkotunnuksen (FI)

Koska firma on vasta alkutekijöissään, toivon mahdollisuutta osamaksuun.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?