5976 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkosivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 5.7.2021 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5976 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Etsimme verkkosivutoteuttajaa uusille sivuillemme. Tavoitteena on kävijäystävällinen sivusto, joka toimii sujuvasti myös mobiilissa. Sivusto on wordpress pohjainen ja visuaalinen, sisältäen kieliversiot suomi ja englanti. Tuotamme itse sisällön sivustolle. Sivuja aloitussivun lisäksi noin viisi. Sivustolle saavuttaessa toivomme ensivaikutelmaan Vau-efektiä, johon toimitamme korkealaatuista kuvamateriaalia omasta kuvapankistamme tai tarvittaessa tarjoajan kuvapankista, olemme avoimia hyville ideoille! Tärkeintä on, että asiakkaamme näkevät tarkemmin konseptimme ja saavat sivuilta tarvitsemansa lisätiedot palveluistamme ja yhteystietomme.

Hafmex Oy tarjoaa huolto- ja korjauspalvelut tuulivoimaloihin sekä vika- ja vauriokartoitukset. Tuulimittausprojektit mastoilla, Lidar- sekä Sodar-kaukokartoituslaitteilla. Korkein rakentamamme tuulimittausmasto on 152,5 m, mutta rakentaminen onnistuu aina 200 m saakka. Huollamme ja asennamme myös asiakkaiden omistamat säämittalaitteet.

Sivustopalvelulta ja tekijältä toivomme:

WordPress-sivusto
-suomi/englanti-sivustot
-hakukoneystävällisyys
-responsiivisuus
-yhteydenottolomake
-hakukoneoptimointi
-Some-upotukset/painikkeet
-Käyttökoulutus

Tekijä:
-Referenssit

Kiitos jo etukäteen tarjouksestanne, olemme yhteydessä kaikkiin tarjouksen jättäneisiin määräajan päätyttyä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?