5976 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wordpress alustan ja itsepalveluportaalin jatkokehitys, sovelluskehittäjä (full-stack+integraatiot)

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 21.6.2021 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5976 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Pakolliset tekniset osaamiset, joita tarvitaan jatkokehitystyössä:Integraatio-osaaminen: Azure AD Integraatio osaaminen, Rest JSON rajapintaosaaminen, PHP ja Larawel ohjelmointi, HTML, CSS3, Javascript, MySQL, Git, Wordpress pluginien modifiointi. Kyseisten teknisten osaamisten tulee ilmetä suomeksi CV:stä, joissa maininta referenssiprojekteista, joissa henkilö on käyttänyt kyseistä teknistä osaamista. Hakijalla tulee olla vähintään 36 kk:n kokemus. Tehtävään vaaditaan myös julkaistu näyttö 2:sta Multisite-toteutuksesta.

Kaikki asiantuntijoille esitetyt vaatimukset ovat pakollisia, eli asiantuntijoiden on täytettävä kaikki esitetyt vaatimukset ja todennettava ne selkeästi ansiolutteloissaan (CV), jotka tulee toimittaa osana tarjousta. Jos tarjottu asiantuntija ei täytä esitettyä vaatimusta, tarjous hylätään. CV suomeksi.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?