5976 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Airsoft-pelikeskuksen WP-sivujen tekeminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 20.6.2021 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5976 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Avaamme useaan käytöstä poistuneeseen rakennukseen rakennetun airsoft-pelikeskuksen, ja tarvisimme palvelullemme WP-sivuston.

Pelaaminen tapahtuu pääosin sisätiloissa, mutta meillä on myös ulkoalueita käytössä. Airsoftissa ammutaan vastustajaa muovikuulilla aidonnäköisillä aseilla. Lisätietoa airsoftista löytyy Googlella.

Yleensä pelikentät ovat ulkona, mutta nyt avattaisiin monipuolisin ja ehkä suurin ympärivuotiseen käyttöön soveltuva sisäpelipaikka Suomessa. Pelikeskus on suunnattu ensikertalaisille, harrastajille, yritysten virikistyspäivätoiminnaksi ja viranomaisten harjoittelukäyttöön.

Kyseessä on siis ”tosielämän Counter-Strike”, joten sivuston tulisi olla sopivan raju, kova, pelihenkinen ja militaristinen. Käyettävissä on kuva- ja videomateriaalia pelitilanteista, ja sivut tulisikin tehdä niitä käyttäen. Kuvituskuvia ei käytettäisi juurikaan. Kuvat ja videot vaativat leikkaamista, efektejä jne. eli myös se puoli tulisi hoitua tämän projektin toteuttajalta.

Tämännäköisestä toiminnasta on siis kyse:
https://drive.google.com/file/d/1XrFaZ-BBC5M64y-L10X1aI741f1amJGv/view?usp=sharing

Sivujen rakenne voisi olla seuraava:
-perusinfot
-tietoa pelaamisesta ja pelitavat meillä
-varustetietoa
-tilojen esittely
-varauskalenteri
-keskustelufoorumi

Tekstisisältö tulee meiltä. Sitä aletaan kasaamaan, kun sivujen rakenne on varmistettu.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?