5976 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tarjouspyyntö verkkosivuista

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 11.6.2021 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5976 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yleistä

Kyseessä on terveydenhuollon ammattilaisen osakeyhtiö, joka myy osakkaan ammattiosaamista. Osakas on koulutukseltaan psykiatrian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Yhtiön toimialaan kuuluu erikoislääkäripalvelujen (neuropsykiatria; esimerkiksi ADHD:n ja autismin kirjon potilaat) tuottaminen, alan koulutus- ja konsultointipalvelujen tuottaminen, luennointi sekä kustannustoiminta.


Projektin tavoitteet

Näkyvä verkkosivusto, josta löytyy lääkärin perustiedot, ansioluettelo ja myytävät palvelut. Sivujen tulee rakentua henkilön ja hänen osaamisensa ympärille.
Verkkosivuston avulla on tarkoitus rakentaa imagoa, ohjata työmahdollisuuksia ja lisätä palveluiden saavutettavuutta. Haluttuja toiminnallisuuksia ovat ainakin responsiivisuus, kuvat ja hakukoneystävällisyys.
Jatkoa ajatellen sivusto tarvitsee mahdollisesti lisäosia, jos esimerkiksi halutaan kehittää sivustoon verkkokauppa -tyyppisiä ominaisuuksia.
Toiveena tyylikäs, mutta asiallinen ulkoasu.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?