5915 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Pakopelin digitaalisten tehtävien toteutus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 1.6.2021 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5915 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsin toteuttajaa asiakkaalle suunnittelemamme pakopelin digitaalisten tehtävien toteuttamiseen. Pakopeli on muutoin huoneeseen rakennettava tosielämän pakohuone, mutta pelissä on joitakin digitaalisia elementtejä. Näiden tarkasteluun pelissä käytetään Android-käyttöjärjestelmällä toimivaa tablettilaitetta.
Digitehtävä 1: Tehtävä itsessään on koulustehtävistäkin tuttu täydennettävä teksti, josta puuttuu sanoja. Pelaajien on pääteltävä, mikä puuttuva sana heidän on laitettava mihinkin kohtaan tekstiä. Tämä tehtävä voisi olla yksinkertaisena sovelluksena tabletilla tai nettiselaimeen aukeava sivu. Myös jotakin olemassa olevaa valmista sovellusta voi hyödyntää, mikäli tarkoitukseen sopiva löytyy. Tehtävän suorittaminen on kolmivaiheinen: ensimmäisessä ikkunassa pelaajien on syötettävä edellisestä tehtävästä saamansa koodi saadakseen tehtävän auki, toisessa ikkunassa on itse tekstin täydennystehtävä, ja kolmas ikkuna avaa pelaajille AR-sovelluksen.
Digitehtävä 2: Tähän hyödynnetään jotakin olemassa olevaa Android-laitteilla toimivaa AR-sovellusta, johon on mahdollista tuottaa omaa sisältöä ja luoda oma 'trigger image'. Pelaajat tutkivat huonetta AR-sovelluksen kameralla ja löytävät julisteesta skannattavan kuvion, jolloin kuvion päälle tulee näkyviin numeroita. Numeroissa on matemaattinen päättelytehtävä, joka antaa koodin fyysiseen lukkoon. Tämä tehtävä on käytännössä jo toteutettu Assemblr AR-sovellukselle, joka ei kuitenkaan ole optimaalinen tähän käyttötarkoitukseen. Paras vaihtoehto olisi ehkä ollut Adobe Aero, mikäli se toimisi Android laitteilla. Jos siis toimeksiannon vastaanottaja kykenee toteuttamaan myös tämän tehtävän jollakin soveltuvammalla sovelluksella, tämä vaikuttaa palkkion suuruuteen. Voimme toimittaa tätä varten tarvittavat 2D -kuvat valmiina sopivassa tiedostomuodossa.
Molemmista tehtävistä on olemassa visuaalinen esitys, joka avaa paljon tekstiä paremmin sen, miltä tehtävien tulisi näyttää ja kuinka niiden tulisi toimia. Voin tarvittaessa lähettää esityksen tutustuttavaksi kiinnostuneille. Viimeinen deadline toimeksiannolle on 16.7., mutta viimeistelisimme pelin mieluusti kesäkuun aikana.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?