5915 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.5.2021 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5915 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Yritys on vuonna 2019 perustettu startup ja tuotteemme on hyperspektrikuvantamista ja tekoälyä hyödyntävä laite, joka havaitsee ihmissilmälle näkymätöntä likaa, bakteereja ja viruksia eri pinnoilta. Olemme vielä alkuvaiheessa, mutta yrityksen brändin ja ilmeen määrittely alkaa nyt toukokuun 2021 aikana. (osoite lisätiedoissa) nettisivu julkaistaan toukokuun aikana.

Värejä ei ole vielä päätetty, tämän hetkinen logo on sininen, mutta se oli vain allekirjoittaneen nopea valinta. Ei kuitenkaan liian räikeää väriä tai väriyhdistelmää.

Hienoa olisi, jos logo olisi pikemminkin ''symboli'' (symbolilla tarkoitan esim slackin logoa) tekstin sijaan tai sitten firman nimi, jos symbolia/kuvaa ei saa onnistumaan. Haluamme viestiä huipputeknologiaa, moderniutta, hygieniaa, turvallisuutta ja nuorekasta startuppia muuten ''epäseksikkäällä'' siivouksen ja puhtauden optimoinnin toimialalla. Haluamme olla houkutteleva sekä yrityksille, kuluttajille kuin myös potentiaalisille työntekijöille.

Logoa tullaan käyttämään kaikessa firman viestinnässä. Hinta neuvoteltavissa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?