5878 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Pakopelin digitaalisen ja AR-tehtävän toteutus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 27.4.2021 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5878 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Toteutamme asiakkaallemme pakohuonepeliä, johon tulee digitaalisia tehtäviä. Tehtävien käytännön toteutus vaatisi koodausta ja AR-sovelluksen hyödyntämistä. Tehtävät suoritetaan peliin kuuluvalla tabletilla, jonka käyttöjärjestelmä on Android.
Digitaalinen tehtävä: Pelaajat löytävät tabletilta kuvakkeen, jolta aukeaa nettisivu selaimeen tai ohjelma tabletille. Sivulla on pohjustava teksti sekä kenttä, johon pelaajat syöttävät salasanaksi edellisestä pelin tehtävästä saamansa koodin. Salasanan syöttämisen jälkeen näytölle aukeaa tehtävä, jossa on teksti, josta puuttuu pätkiä. Puuttuvat tekstipätkät tulee raahata oikeisiin kohtiin tekstiä. Kun tekstipätkät ovat oikeilla kohdilla, näytölle tulee yksinkertainen animaatio perhosista sekä teksti. Tämän jälkeen tabletilla avautuu AR-sovellus.
AR-tehtävä: Pelaajat tutkivat AR-sovelluksella huonetta ja löytävät julisteen, jossa näyttää paljaalla silmällä olevan pelkkä kuvio, mutta AR-sovelluksessa julisteessa näkyy numeroita. Numerot ovat päättelytehtävä, josta pelaajat saavat koodin fyysiseen lukkoon.
Muutamia minuutteja myöhemmin pelaajat saavat tablettilaitteelle lyhyen digitaaliseen tehtävään liittyvän viestin.

Mikäli sinä tai yrityksesi pystyisitte toteuttamaan nämä tehtävät, vastaa tarjouspyyntöön, ja voin lähettää lisätietoja tehtävistä. Vastaan myös mielelläni kysymyksiin, pakopelien yksittäisiä tehtäviä on haastavaa kuvailla irrallaan kontekstista.

Budjetissa on varaa tämän työn toteuttamiseen 1200 €.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?