5878 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Koripallon yksilövalmennusta tarjoavan yrityksen kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 23.4.2021 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5878 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yritysideana on tarjota motivoituneelle koripalloilijalle yksilöllistä huipputason sekä taito että fysiikka treenaamista. Fyysinen harjoittelu perustuu tutkittuun faktaan mutta on sovellettu pitkän kokemuksen kautta lajin vaatimuksiin. Molemmissa osa-alueissa etsitään urheilijan vahvat ja heikot linkit kehittäen näitä kansainväliselle huipputasolle.
Yrityksen nimi tulee olemaan (nimi lisätiedoissa) Ja meitä on yrityksessä kaksi henkilöä joilla on vahva tietotaito koripallosta sekä pitkä kokemus lajista.
Ensisijaisesti sivustoa olisi informatiivinen mutta mahdollisesti jatkossa avaisimme verkkokaupan
myös. Sivujen tulisi olla suhteellisen simppelit jossa on tuki yhteydet sosiaaliseen mediaan valikko jossa kerromme yrityksestä ja yritysideasta sekä meistä valmentajista sekä meidän referenssit, linkit, valokuvat ja videot, ns. perusjutut.

Etusivulla ideana olisi olla koripallon taito harjoitteluun tai pelaamiseen liittyvä kuva ja fysiikka treenaamiseen liittyvä kuva jotenkin kuvaruudulla jaettuna. Jolloin selkeästi kävisi ilmi molempien osa-alueiden tarjoaminen. Lisäksi kuvassa olisi tietenkin yrityksen nimi yhteystiedot lyhyesti mitä tarjoamme lisää tekstit olisivat valikkojen alla.

Tässä hieman suuntaa antava linkki lähinnä tuon kuva idean pohjalta hintoja ennen ainakaan heti laita esille kuin tässä linkissä:

https://protrainingbb.com


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?