5878 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yrityksen kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 20.4.2021 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5878 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olen perustamassa yhden naisen yritystä ja etsin kotisivuille tekijää. Olen tehnyt pohjatyöt Wixissä valmiiksi, eli käytössä on valmiit kuvat ja tekstit. Tarvitsen siis Sinut, joka antaa tälle kaikella ammattitaidolla loppusilauksen ja tarkastaa toimivuudet. Domainin voin hankki valmiiksi itse. Sitten se osa jota en osaa lainkaan itse luoda; tarvitsen ajanvarauskalenterin sivulle, josta asiakas varaa ajan ja maksaa sen varauksen yhteydessä. Alustavasti olen perhetynyt Welloon ja Paytrailiin, olen avoin paremmille vaihtoehdoille! Lisäksi kotisivujen kautta pitäisi voida ostaa harjoitteita, jotka ovat PDF- muodossa. Reitti olisi sellainen että asiakas maksaa tuotteen, jonka jälkeen hän lataa sen omalle koneelleen.
Tietysti upeaa olisi että myös ajanvarauksen yhteydessä asiakkaalta automaattisesti kysytään haluaako hän samalla kertaa ostaa tämän lisätuotteen, mikäli sellainen on mahdollista.
Kun olen nyt sairaanhoitajan onnettomilla tietotekniikkataidoilla päässyt jo tähän asti, etsin luotettavaa ja innovatiivista tekijää toteuttamaan tämän loppusilauksen. Tarjoukset ainoastaan sähköpostitse, kiitos.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?