5878 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Seuran uudet kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 15.4.2021 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5878 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei!

Haluaisin pyytää tarjousta seuran (nimi lisätiedoissa) uusille nettisivuille. Kyseessä on maanviljelijöiden oma yhdistys, joka järjestää vuosittain erilaisia virkistystapahtumia paikallisille viljelijöille sekä tulevaisuudessa tavoitteena on myös tuoda neuvonnallisia tapahtumia mukaan toimintaan. Jäseniä yhdistyksellä on 120, mutta tulevaisuudessa tavoitteenamme on kasvattaa jäsenmäärää ja saada entistä enemmän myös nuoria mukaan toimintaan. Tästä johtuen haluamme päivittää nettisivut nykyaikaan soveltuviksi sekä hyödyntää somekanavia, joilla saamme tavoitettua paremmin potentiaalisia henkilöitä.

Meillä on jo olemassa olevat nettisivut, mutta ne ovat vanhanaikaiset ja kankeat. Tästä syystä haluammekin lähteä uudistamaan nettisivuja puhtaalta pöydältä. Nettisivumme löytyvät osoitteesta (osoite lisätiedoissa). Nettidomainia ei ole kuitenkaan varattu meille.

Nettisivuille oli tarkoitus tulla 6 osiota (Etusivu, Ajankohtaista, Toiminta, Osastot, Jäseneksi sekä Yhteystiedot). Tuotamme nettisivuille tulevan sisällön itse ja tulevaisuudessa haluamme päivittää nettisivuja itsenäisesti. Tavoitteenamme on nettisivuilta saada käytännölliset ja hyvännäköiset sivut, jossa on kaikki oleellinen informaatio jäsenille sekä jäseniksi haluaville.

---
Hintalaskuriin täytetyt tiedot:

Laskurin ilmoittama hinta-arvio: 600 - 1200 euroa

1. Ulkoasun tyyli
Yksinkertainen
Sivujen pitää olla responsiiviset

2. Logo
En tarvitse logoa

3. Sisältö ja julkaisujärjestelmä
Tarvitsen 6 sisältösivua
Tuotan sisällön itse ja lisään sen itse sivuille
Tarvitsen julkaisujärjestelmän käyttööni

4. Lisäominaisuudet
Yhteydenottolomake

5. Verkkokauppa
En tarvitse verkkokauppaa

6. Muuta
En tarvitse webhotellia
En tarvitse verkkotunnusta


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?