8077 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokaupan uudistaminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.4.2021 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8077 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Tarvitsemme tekijän seuraaviin toimenpiteisiin;

Ulkoasun ja värimaailman suunnittelusta,tms logo, perus tekstisisällön päivitys verkkokauppaamme; toteutuksen/koodauksen tekee verkkokauppapohjan rakentanut yhtiö, jolle tarjoaja hoitaa suunnitelmat esim pdf muodossa


Rakentaa tuotekategoriat, joiden muutokset pystytään tekemään omatoimisesti sovelluksen avulla. Tarjoaja voi kategoria muutoksissa yms teknisissä asioissa käyttää apunaan sivustonalkuperäistä valmistajaa


Tuotteiden lisäämisestä tuote kategorioihin/ rakentaa systeemin tuotteiden lisäämiseen/kuvaamiseen verkkokauppaan apunaan yhtiömme tuotteista vastaava henkilö joka jatkossa voi vastata tuotelisäämisistä, tuotesaldoista yms.



Tekee koemarkkinoinnin verkkokaupan valmiille asiakaskannalle sähköpostimarkkinointina. Sähköpostimarkkinointikirjeen massapostituksessa on apuna yhtiömme henkilökunta. Suunnittelee massapostimainoksen, joka voidaan myös kääntää printtiversioksi.
Massapostitus tehdään jo olemassa olevalle asiakaskunnalle.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?