5822 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nettisivujen päivitys

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 9.3.2021 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5822 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei, perheleipomomme verkkosivujen rakentamisesta ei ole kauan aikaa, mutta tarvitsisimme kuitenkin nettisivujen yleisilmeen kohennusta. Nykyisten sivujen päivitettävyys ja sivulinkitys ei ole oikein miellyttänyt meitä ja koemme ne sekaviksi myös mahdollisen asiakkaan näkökulmasta.

Etusivulla tulisi näkyä yrityksen tärkeimmät tiedot tai linkit niihin (brändi, sijainti, yhteystiedot ja tuotteet sekä jälleenmyyntipisteet). Sivuja pitäisi pystyä itse päivittää (uudet tuotteet ja tuotetiedot, asiakkaat, oiva-raportti jne.). Sosiaalisen median näkyvyys olisi meille myös tärkeää, koska tiedotukset, mainonta ja päivitykset tapahtuvat pääsääntöisesti somen kautta (Facebook ja Instagram).

Nykyisillä nettisivuilla on mm. väärä osoite alapalkissa (emme saa sitä päivitettyä, leipomo muutti uuteen osoitteeseen viime kesänä), kartta ei päivity vaan näyttää vanhan leipomon sijainnin, uusinta oiva-raporttia ei saa linkitettyä, some-nappulat puuttuvat ja nykyinen blogi-sivusto on täysin turha. Jälleenmyyntipisteet tulevat sekavasti esiin ja yleisilme on keskeneräinen.

Mielestämme esim. ravintoloiden verkkosivut ovat yleisilmeeltään aina miellyttävät ja toivomme omiemmekin sivujen luovan sitä oikeaa artesaanileipomon tunnelmaa. Olemme perheyritys joten sekin on aina tärkeässä osassa yritysemme historiaa ja brändiä.

Lyhyesti siis:
• Sujuvat ja selkeät nettisivut oikeilla tiedoilla (myös mobiililaitteella)
• Päivitettävyys
• Some-linkit
• Selkeä listaus jälleenmyyntipisteistä
• Blogi-sivusto pois


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?