6078 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo psykologiyhdistykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 4.3.2021 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 6078 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Psykologiyhdistys haluaisi uudistaa logonsa kokonaisuudessaan. Nykyinen logo on nähtävissä esim. seuraavassa osoitteessa: (osoite lisätiedoissa)

Pyydän siis tarjouksia yhdistyksemme logosta. Tänä vuonna on myös yhdistyksen 40-vuotisjuhla. Ajattelimmekin pyytää kahta logoluonnosta: toista, joka tulisi pysyvään käyttöömme ja toista, jossa olisi mukana 40-vuotisuus. Juhlavuosilogo voisi muuten muistuttaa nykyistä logoamme. Jos kuulostaa mahdolliselta, voisitko laittaa sähköpostitse hinta-arvion ym. ja linkata tai liittää mukaan referenssisi logosuunnittelusta?

Tässä hieman taustatietoa yhdistyksestä, jonka uskon auttavan logosuunnittelussa:
-Yhdistyksemme on luonteeltaan ammatillinen ja sidoksissa Psykologiliittoon, joka on ammattiliitto ja ammatillinen järjestö.
-Yhdistyksen tavoitteina on mm. yhdistää psykologikuntaa erityisesti toimialueellaan Helsingissä sekä edistää heidän hyvinvointiaan ja ammatillista kasvuaan. Haluamme viestiä mm. välittämistä ja lämminhenkisyyttä, mutta myös tulla otetuiksi vakavasti.
-Yhdistys on suurin paikallisista psykologijärjestöistä, ja periaatteessa Helsinkiäkin on mahdollista tuoda esiin logossa. Monet psykologijärjestöt (esim Psykologiliitto ja Tupsy: esim.: https://www.psyli.fi/wp-content/uploads/2020/04/psyli-round.svg ) käyttävät logoissaan Psii-symbolia, joka jollain linkillä liittyy psykologiaan. Psiitä ei kuitenkaan logoon tarvitse laittaa, emmekä tahdo sitoa liiaksi tarjouksen jättäjän käsiä.

Johtokuntamme tykkäsi mm. Helsingin kaupungin logon värimaailmasta. Tätäkään ei tarvitse mitenkään seurata: tarjouksen jättäjä voi pohtia, mikä voisi välittää yhdistyksestä noita kuvaamani kaltaisia asioita.

Voi myös soittaa tai kysyä muuten lisää!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?