8063 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut ja verkkokauppa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 22.1.2021 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8063 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olen vuosia sitten tehnyt suunnitelman, joka kattaisi kaikkien tarpeet bridge -korttipelissä. Alalle on tullut useita yrittäjiä maailmanlaajuisesti, jotka kattaisivat suunnitelmani tarpeet. Olen yrittänyt saada heitä perustamaan yhteisen yrityksen antaen yhden alustan kaikkien pelaajien, liittojen ja kerhojen tarpeisiin. Ei onnistunut.

Tästä syystä ryhdyin suunnittelemaan alustaa itse. Alustana toimisi pieni ohjelmisto tai nettisivut, jotka ovat yhteydessä muiden yrittäjien tietokantoihin. Yhteisen rajapinnan suunnittelu olisi ilmeisen tarpeen. Jotkut osat voisivat toimia jopa linkeillä.

En ole vielä keskustellut ko. yrityksien kanssa näistä uusista suunnitelmistani. Alkuperäinen suunnitelmani on jo heidän käytössään.

Myöhemmin saattaisi tulla mukaan yhteistyö eri maiden bridgeliittojen kanssa. Suomen Bridgeliitto on jo tukenut suunnitelmiani.

Muutamat tietokannat (kuten käyttäjistä) on tarpeen.

Mukaan kuuluisi pieni verkkokauppa, jolla käyttäjät maksaisivat palvelusta.

Olen aikoinani perustanut yrityksen, jolla ei ole ollut toimintaa, mutta sen voisi nyt herätellä henkiin. Logo on suunniteltu valmiiksi.

Domain (osoite lisätiedoissa) on Hostingpalvelun hallussa.

Yritystä perustaessani sain tukiaisina reilun 10.000 €, mutta summa meni Solinorin kanssa tehtyyn ohjelmistokartoitukseen ja budjettiarvioon. Nyt ei vielä rahaa ole paljon käytössä, mutta tavoitteenani on hakea lisää rahoitusta kunhan olen tiedustellut mahdollisien yhteistyökumppaneiden mielipidettä yhteistyöstä.

Toivottavasti tästä saatte revittyä jonkinlaisen ajatuksen palvelumallista ja kustannuksista.
Tavoitteenani on tehdä ja ylläpitää kotisivuja WordPressillä, jota en vielä osaa käyttää. Olen toiminut n. 20 vuotta IT -alalla tehden kaikkea muuta kuin koodausta.

Tarpeeni on siis saada:
- WordPress asennettuna palveluntarjoajan servereille.
- Tarvittavat tietokannat.
- Verkkokauppa-alusta.
- Koko paketti asennettuna käyttöä varten servereillenne.

Budjetiksi laitoin 2.000 - 5.000 €, mutta minulla ei ole hajuakaan paljonko ko. asennuspalvelu tulisi maksamaan ja mikä tulisi olemaan vuosibudjetti kotisivujen ja verkkokaupan käyttöön.

Voisitte ehken tarjota sellaisen kokonaisuuden, josta voin itse jatkaa. Lisäapua tarvitessani voisin kääntyä puoleenne.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?