5786 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Valmisruoka verkkokauppa / Logo

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 4.1.2021 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5786 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Etsin osaavaa verkkokaupan tekijää, joka toteuttaisi valmisruoka verkkokaupan ja brändin logon. Sivut tulevat sisältämään useamman eri aterian kuvineen, jotka asiakas voi valita itselleen tilattavaksi sivujen kautta. Ateriat tulevat olemaan "valmiita" eli annoksen kokoja ei toistaiseksi pysty muuttamaan mutta aterioiden määrän pystyy valitsemaan. Sivut täytyy olla asiakasystävälliset, helposti käytettävät ja ulkoisesti miellyttävät. Kuvien avulla tulemme tietenkin panostamaan sivujen ulkonäköön. Sivuilla tulee olemaan etusivu, tilaus/tuote sivu, kuka olemme sivu ja contact sivu.

Alla sivu, josta saa hyvän idean siitä miltä sivut voisivat näyttää:

https://www.homechef.com/?utm_content=8984100&cjevent=882d955e4e9611eb812209710a180511&cjdata=MXxZfDB8WXww

https://www.freshly.com/?clickid=QT4QNWw%3AnxyLTGt0WlXSvXJOUkEyoKxJlwZg3U0&irgwc=1&utm_medium=affiliate&utm_source=ignite&affsrc=1&utm_term=paid-affiliate&utm_adid=278160&utm_campaign=usa_plans_all-d_all-p_acq_cpa_Self%20Commerce_

Haluamme erillisen sivun myös yrityksille (katso Freshly), josta asiakas pääsee yrityksen puolesta tilaamaan suurempia ateria eriä.

Sivuille tulee kirjautumis osio, jossa asiakas pääsee tekemään itselleen tilin ja tekemään itselleen tilauksia/seuraamaan tilauksien etenemistä ja tilaamaan uudestaan.

Haluamme liiketoiminnassa painottaa vähäpäästöistä, terveellistä (lisäaineetonta) ja nopeaa tapaa syödä ravintola tason ruokaa. Tilaukset toimitetaan aina lauantaisin ja suoraan joko kotiovelle tai valitulle noutopisteelle. Teemme myös erikoisruokavaliota huomioivia aterioita (vege, gluteeniton ja fit (vähäkalorinen)). Kaikki käyttämämme muovit/pahvit ovat kierrätettäviä.

Logon suunnittelu tulee olemaan osa projektia ja tarvitsemme sen mielellään samalta tekijältä. Yrityksen nimi on muutamaa vaihtoehtojen välillä mietinnässä vielä ja selviää viimeistään kun projekti käynnistetään.

Haluamme sivujen ylläpitäjän projektin mukana, joka toimisi tuntiveloituksella. Tekijän tulee olla luotettava, tulee saada helposti yhteyttä ja liiketoimintaa ymmärtävä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?