5906 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsimme hakukoneoptimoinnin ammattilaista

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 24.11.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5906 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Osaat arvioida kilpailutilanteen ja tehdä On-site optimointia niin sisällön kuin teknisen puolen osalta. Sinulta löytyy viimeisintä tietoa Googlen käänteistä hakukoneoptimointiin liittyen.

Sivustoja on kaksi:
Toinen sivusto on toteutettu WordPress järjestelmällä ja se pyörii Zonerin WordPress palvelimella + Cloudflare, joten palvelinasiat pitäisi olla kunnossa. Kuvakoot optimoitu, Cache käytössä jne, mutta sivustolla nopeustestien mukaan paljon parannettavaa (GTmetrix ja Google PageSpeed Insights). Hakijan tulisi siis tuntea pintaa syvemmältä ja perehtyneemmin WordPress ja latausnopeuteen vaikuttavat seikat.

Toista sivustoa ei vielä ole julkaistu, mutta toteutetaan Webflow järjestelmällä lähiaikoina.

Tärkeimpiä avainsanoja noin 5kpl, suhteellisen kapealta, mutta keskivahvasti kilpaillulta alalta. Tähtäämme avainsanoilla Googlen hakutuloksissa top 5:seen ja haluamme pysyä siellä. Molemmilla sivustoilla samankaltaiset avainsanat.

Tarkoitus pitää sivusto sopivan suppeana ja selkeänä, joten sivumäärän kasvattaminen väkisin ei ole ensisijainen intressi.

Kuuntelemme ehdottomasti myös Off-site vinkit, mutta esimerkiksi linkkien saaminen linkkifarmeihin ei näkemyksemme mukaan ole järkevää ja muutenkin alalla linkkien saaminen arvostetuille sivuille on hankalaa.

Kuukausimaksullinen palvelu ei ole hakusessa, vaan työ tehtäisiin tuntihinnoitteisesti tehdyn työn määrään sidoten.

Mikäli kiinnostuit ja SEO osaamista riittää, niin aloitetaan yhteistyö :)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?