5708 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Puhallinorkesterin uudet kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 17.11.2020 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5708 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

[Jätin tämän tarjouspyynnön jo kerran ennen koronaa, mutta verkkosivut jäivät keväällä toteuttamatta, kun toimintamme keskeytyi hetkellisesti.]

Ahkerasti keikkaileva ja aktiivinen orkesterimme haluaa uudistaa kotisivunsa pitkän tauon jälkeen. Vanhat kotisivut näet tästä: (osoite lisätiedoissa)
Kaipaamme sivuille yksinkertaisuutta ja selkeyttä. Sivuja käytetään vain ulkoiseen viestintään, ja kävijän on tärkeintä löytää meistä perustiedot, kuten esittely, yhteystietomme ja tiedot tulevista konserteistamme. Käytämme ulkoiseen viestintään myös Facebookia ja Instagramia, mutta toivoisimme, että myös kotisivulla olisi kuvagalleria, johon voisimme harkitusti lisätä muutamia kuvia.

Haluaisimme uudet sivut mielellään Wordpress-pohjalla helppokäyttöisyyden vuoksi.

Sivuista tarvitsee vain suomenkielisen version. Tärkeimmät välilehdet ovat: pääsivu, orkesterin esittely/meistä, tapahtumakalenteri, tilaa orkesteri, kuuntele äänitteitä, kuvagalleria ja yhteystiedot. Teksti- ja kuvasisällön tuotamme sivustolle itse.

Värimaailmaamme kuuluvat tummansininen, valkoinen ja kulta, jotka esiintyvät myös logossamme, esiintymisasuissamme ja nuottitelineissä käyttämissämme telinevaatteissa. Haluaisimme, että sivuston pääkuva olisi orkesterin yhteiskuva ja että se tulisi heti sivuston yläosaan. Esimerkiksi näin: https://yle.fi/aihe/rso/orkesteri


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?