5708 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nettisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 4.11.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5708 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Eli sellaista sivustoa jossa olisi seuraavia elementtejä: rekisteröidy, kirjaudu sisään, vuosittainen jäsenmaksu rekisteröinnin yhteydessä ja aina vuosi sen jälkeen (verkkopankkitunnukset, paypal, visa), oman profiilin luonti ja muokkaus, "haen seuraavaa palvelua" -tyyppisen ilmoituksen tekeminen ja jättäminen (eri vaihtoehtoja plus vapaa sana), kompleksimpi hakukone (eri pykälää, jotka hakutoiminnon suoritettua yhdistävät aikaisemmin mainituista vaihtoehdoista palvelun hakijat ja tarjoajat), mahdollisuus kirjautuneena katsella toisia profiileita ilman kompleksia hakua, mahdollisuus jättää toiselle tarjous, mahdollisuus pyytää chatin avaamista ja chattailla toisen kanssa. Ja tietysti etusivu ja sivuja missä kerrotaan mikä palvelu on ja mihin sitä käytetään. Kirjautumattomat henkilöt näkisivät osan rekisteröityneistä ihmisistä "houkutukseksi" mutta eivät heidän kaikkia tietoja tietenkään.

Mahdollisuus siirtää rahaa sivustolle, maksaa toiselle henkilölle sivustolla ja vastaanottaa maksu sekä siirtää raha omalle pankkitilille, ovat ominaisuuksia, joiden ylläpidosta minulla ei ole kokemusta enkä tiedä miten vaikea asia on.. Maksujen välistä sivujen laskettava provisio (tietty prosentti + alv) joka tulee kotisivun yritykselle. Vaihtoehtoina on siis vuosimaksu plus provisio tai pelkkä vuosimaksu tai provisio (tätä vielä mietitään). Hyvä salaus tulee olla.

Lisäksi apua googlessa näkyvyyteen, sivusto tulee olemaan aivan uusi eikä menesty jos tämä hoidetaan huonosti..

Budjetti toivotaan olevan alle 3000€, katsotaan tarjouksia, kuinka realistinen tämä on. Projektia suunnittellaan vielä ja aloitus mahdollisesti tammikuussa.

Tarjoukset mielellään sähköpostiin, en ehdi päiväsaikaan töistä vastata.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?