5918 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Haetaan PHP/Python/Javascript ohjelmoijaa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 27.10.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5918 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Haen asiakkaamme puolesta tahoa tekemään kahta eri projektia. Yksi toteutetaan Xibolla, toinen Odoolla. Kumpaakaan ei tarvitse etukäteen osata, kunhan saa nuo alustavasti haltuun noin viikossa. Muu tarvittava osaaminen:

* PHP (tärkein)
* JavaScript
* Python
* XML
* CSS
* AWS osaaminen (CodeBuild & CodeDeploy, EC2, ECR)
* Linux osaaminen
* Docker

Etsimme tahoa, joka voi toteuttaa projektit joko yrittäjänä, kevytyrittäjänä tai meidän palkkalistoilla. Projektien yhteenlaskettu kesto on noin 2-6 kuukautta. Tai pidempään. Tarkempi kesto selviää, kun tekijä pääsee tutustumaan projekteihin tarkemmin. Palkaamme ensimmäisen sopivan kandidaatin, työ toteutetaan tuntityönä. Asiakkaamme valitsee tekijän haastattelun sekä tuntihinnan perusteella. Töitä tehdään pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa (helsinki), sekä etänä.

Mikäli koet että voisit olla hakemamme taho, lähetä CV, lyhyt kuvaus miksi olisit sopiva toteuttaja projekteille sekä tuntihintapyyntö sähköpostitse.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?