5906 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Vanhat nettisivut uudelle alustalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 25.10.2020 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5906 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Moi!

Minulla on asiakas jolla on olemassa olevat nettisivut, mutta ne ovat erittäin huonolla alustalla. Sisältö nettisivuilla on relevanttia, mutta ulkoasu ei ole parhaimmasta päästä.

Käytännössä hommana olisi siis rakentaa nettisivut kokonaan uudelle alustalle, alusta loppuun uusiksi. Ulkoasu saa olla hyvin simppeli, mutta nykyaikainen. Niin kuin mainitsin, tämänhetkisten sivujen sisältö on relevanttia joten sieltä pystyy kopioida tekstejä ja kuvia.

Nettisivuilla esitellään yrityksen myytäviä tuotteita ja tuotesivuja on jonkin verran. Ne sisältävät kuvan, tekstin ja hinnan. Verkkokauppa toimintoa ei tällä hetkellä ole eikä sille ole juuri nyt tarvetta, olisi kuitenkin hyvä jos sivut rakennettaisiin niin, että sellaiset olisi joskus mahdollista saada mikäli halutaan. Tarkoituksena on kuitenkin, että kun nettisivujen sisältö on siirretty uudelle alustalle, voisi tämä yksityisyrittäjä asiakkaamme itse kätevästi päivitellä tekstejä tai tuotteita.

Odottelen tarjouksia vain muutaman päivän joten ole nopea!
Lisätietoja saa soittamalla minulle tai sähköpostitse.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?