5648 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yhteydenottopyyntö: Kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 5.10.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5648 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

** Yhteydenottopyyntö **

Etsin asiakkaalleni (tiedot lisätiedoissa) WordPress-kehittäjää, joka voisi jatkaa verkkosivuston kehitystä. Olen tehnyt WordPressillä sivustoja n. 8 vuotta, mutta sivustolle on tulossa nyt isompi facelift, enkä päätyöni vuoksi ehdi sitä (tai muita jatkokehitystarpeita) toteuttamaan.

Itse sivusto on toteuttu alunperin 2017 Digitoimisto Duden air-light teeman päälle (https://github.com/digitoimistodude/air-light) ja väittäisin, että se on teknisesti ihan siisti. Sivusto on tehty kehittäjä-lähtöisesti, ei kasaamalla 40 eri lisäosaa kasaan. Sivupohjat on toteuttu modulaarisesti ACF:n flexible contentin päälle. Teknisesti monimutkaisempia ominaisuuksia ovat monikielisyys (12 kieltä) ja WooCommerce (aika pakasta vedetty toteutus tosin, myydään vain brändituotteita ei kouria).

Faceliftissä/Uudistuksessa sivustolle on tulossa tuotekonfiguraattori, joka varmaan toteutettaisiin ihan käsin JS/PHP yhdistelmällä.

Jatkokehitystä saisi tehdä tuntilaskutuspohjaisesti, jonkinlaiseen suurinpiirteiseen tuntiarvioon perustuen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?