6078 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Saavutettavan verkkosivuston ja visuaalisen kartan koodaus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.9.2020 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 6078 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsin osaavaa, luotettavaa ja nopeasti reagoivaa koodaria laajemman verkkosivuston tekemiseen WordPress-alustalle. Sivusto tulee julkistoimijalle, joten osaat ottaa saavutettavuuden vaatimukset huomioon koodauksen osalta. Sivustolle tulee kieliversiot suomi/ englanti/venäjä. Sivuston tulee olla pääpiirteittän valmis 26.11.2010.

Sivustolle koodataan visuaalinen kartta, johon tulee hakutoiminnot eri palveluille. Kartan tekemiseen käytetään alustavasti mapbox-alustaa.

Olet toiminut alihankkijana isommassa projektissa ja ymmärrät, että se vaatii joustavuutta ja järkevää hinnoittelua. Pysyt aikataulussa ja olet tavoitettavissa normaaliin virka-aikaan. Otat kantaa asiallisesti teknisistä näkökulmista ja pidät huoli, että sivuston toimivuus ja käytettävyys ovat etusijalle. Kaikki sisältö ja ulkoasu tulevat valmiina. Sivurakenne tulee suunniteltuna ja sitä muokataan tavittaessa teknisten vaatimusten tarpeiden mukaan. Pyydän mieluiten eriteltyä tarjousta sivuston koodauksesta ja perustason hakukoneoptimoinnista. Pyydän toisessa vaiheessa 3 parasta referenssiäsi, joista näkyy koodipuolen osaamisesi, kiitos!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?